Soteria Menedék – video

Log2oA Menedék egy alternatív ellátórendszer krízisbe került emberek számára. Egy olyan hely, ahol kényszer és erőszak nélkül lehet együtt lenni. Ahol az egyetlen szabály, hogy senkinek nem kell eltűrnie, hogy bántsák.

(2015.09.30.)

 

 

A bőség zavara a párkapcsolatokban

1

Ha egy modern nagyvárosban élsz, nap, mint nap, mikor kimész az utcára vonzó nők és férfiak tucatjaival találkozol. Néhány generációval ezelőtt, egy kis falu lakója talán életében sem találkozott annyi potenciális partnerrel, mint mi egy tömött buszon. De hogyan hat ránk ez a bőséges kínálat?

(2015.08.17.)

 

 

A megfelelési kényszer ellenszere: várni kell

3

Sok helyről hallom, hogy nem kell megfelelni mások elvárásainak. Hogy nem szabad, hogy az határozza meg a cselekedeteimetet, döntéseinket, hogy mások mit várnak tőlem. De ritkán hallom a hogyant!

(2015.08.11.)

 

 

A nehéz döntésekről

Gondolj egy nehéz döntésre, amit a közeljövőben kell meghoznod! Például, hogy milyen pályát válassz, hogy bankár legyél, vagy grafikus, vagy hogy vidéken élj, vagy nagyvárosban. Az is lehet, hogy két személy közt kell döntened, hogy kivel kezdj párkapcsolatot.

(2015.08.01.)

 

 

A naplóírásról

2

Szerintem a naplóírás az önismeret királyi útja. A naplóm jóvoltából jobban képbekerültem önmagammal, mint bármelyik önismereti csoporton, vagy terápián. Nyolc évvel ezelőtt olvastam egy cikkben, hogy kísérlettel mutatták ki a naplóírás testi egészségre gyakorolt pozitív hatását.

(2015.07.21.)